2017-04-05 07:10:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A fejére nőnek a tennivalók

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már az Oroszlán jegyében jár, és jól kapcsolódik a Vénuszhoz. Ez pénzügyekben a lehető legjobb lehetőségeket jelzi. Remek pénzügyi ötleteket tud adni másoknak, vagy ön kap hasonlókat a barátaitól. Fontos lenne, hogy ha segít valakinek, azt teljes szívéből és önzetlenül tegye!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csapatmunkára alkalmas ez az időszak, még az üzleti ügyek intézése is könnyedén, mondhatni baráti hangnemben történik. A szerelmi kapcsolatára is jellemző most ez, ha van valamilyen közös feladatuk, most valósítsák meg azt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valaki, akit a bizalmába avatott, elárulhatja egy titkát. Nem is az zavarja, hogy másnak is a tudomására jutott a bizalmas információ, inkább önmagában az árulás ténye bosszantja fel. A sérelme jogos, de azért jobb, ha nem reagál első dühből… Inkább higgadjon le, és csak aztán próbálja meg tisztázni a dolgot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében jár, ez az ön anyagi javakat jelző területe. Most új bevételi forrást kellene keresnie, vagy valamilyen tanfolyamot kellene elvégeznie ahhoz, hogy többet tudjon keresni. Egy ismerőse remek ötlettel áll elő, legyen nyitott, és legalább hallgassa meg!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az ön jegyében jár. Valami újdonság bukkan fel életében, ami széppé teszi mai napját. Ez később csodás kihatással lesz jövőjére is. Mozduljon ki a megszokott, egyhangú kerékvágásból, csináljon programot azokkal, akikkel jól érzi magát. Ha régóta szeretne kipróbálni egy hobbit, ma könnyedén elkezdheti.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érzi, hogy a munkatársai irigyek és ellenségesek önnel szemben. Lehet, hogy ez dicsekvésnek az eredménye. Próbálja barátivá tenni a kapcsolatukat, és főként hagyjon fel a fölényeskedéssel!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Figyeljen egy kicsit jobban a párjára! A kapcsolatuk könnyen ellaposodhat, ha nem szentelnek egymásnak elegendő időt. A mai nap alkalmas arra, hogy valamilyen közös programot szervezzenek, akárcsak egy mozit, vagy egy sétát munka után.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében van, ez sajnos nem kedvez önnek. Nehéz napra számíthat, a fejére nőnek a tennivalók. Próbálja meg ügyesen beosztani az idejét, most az lenne a jó, ha makacsul ragaszkodna a napirendjéhez. Sajnos egy meghívást vissza kell utasítania.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne engedje, hogy bárki is beleszóljon a pénzügyi próbálkozásaiba. Önnek kitűnő megérzései és bölcs gondolatai vannak, támaszkodjon azokra! Az este kedvező a kapcsolatok ápolására, társasági összejövetelre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy munkatársa, vagy szomszédja rosszízű megjegyzései elrontják az egyébként remek hangulatát. Próbáljon túllendülni a dolgon, ne vegye magára a sértő szavakat. A délután már határozottan jól alakul, és még egy kellemes meglepetésben is része lehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvező változás állhat be életében. Ma bátran költhet olyan dolgokra, amikre vágyakozik, mert ez a pénz meg fog térülni. Új megvilágításban látja a dolgokat, hála egy hosszú, baráti beszélgetésnek. Talán arra is rájön, hogyan békülhetne ki egy régi haragosával.

Halak: II. 19. - III. 20.
Alkalma nyílhat egy új munkalehetőségre. Ha ügyesen taktikázik, lényegesen nagyobb jövedelemnek nézhet elébe. A szerelemben odaadó, és ezt most a kedvese viszonozni is fogja. Kezdjék el tervezni a közös nyaralásukat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: